Auuuuu! (contes de llops) Albert Quintana - Gra de Sorra
Albert Quintana - Gra de Sorra-Auuuuu! (contes de llops)
Albert Quintana - Gra de Sorra-Auuuuu! (contes de llops)
Albert Quintana - Gra de Sorra-Auuuuu! (contes de llops)
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Auuuuuu! és una sessió de contes dedicada als llops, a tots els llops dels contes, que en són molts i molt variats: bons, malhumorats, amb gana, tímids, arrogants, de pa sucat amb oli... N’hi ha tants que es mereixen una sessió de contes pròpia! Us heu preguntat què passaria si els llops deixessin de viure als contes?, si no hi fossin? Doncs que sense llops no es podrien explicar moltes de les històries més interessants que coneixem. Per començar a preparar-vos per a aquesta sessió de contes, em sabríeu dir quants contes coneixeu en què apareixen els llops? Auuuuuu. Fins aviat!

Currículum

Fa més de quinze anys que em vaig iniciar en el món dels contes i del teatre. Ha plogut molt des de llavors; tot i això, continuo descobrint, i gaudint-ne, les meravelles que suposa narrar i posar-me davant del públic per explicar contes. Explico contes populars, àlbums il·lustrats i contes d’autor. He narrat en biblioteques, escoles, teatres i en molts racons i raconets de pobles de Girona i Catalunya. Vaig estudiar interpretació a El Galliner, al Col·legi del Teatre i als estudis de Txiki Berraondo, entre d’altres. I vaig ampliar la formació amb altres cursos i tallers d’altres disciplines i reciclatge teatral. He treballat a TV3, al TNC i en projectes creatius i grupals. Vaig estudiar educació infantil, tinc un postgrau en pedagogia teatral de l’Institut del Teatre de Vic i un postgrau en intel·ligència emocional de la Universitat de Girona (UdG).

He col·laborat amb Creu Roja, Fundació Pere Tarrés, Dipsalut, Entitats, Kilalia, escola de lleure Galligants i altres projectes: hi he fet tallers d’emocions, gènere i altres activitats pedagògiques o creatives.

Fitxa artística
Autoria:Gra de Sorra
Direcció:
Actor/Actriu:1
Durada de l'espectacle:50 min
Públic:
Edats:A partir de 3-4 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:3 m x 3 m
Temps de muntatge:15 min
Temps de desmuntatge:15 min
Requeriments tècnics per l'espaiEl pressupost no inclou l'equip de so ni el micròfon de diadema. En cas que estiguéssiu interessats/interessades que la companyia se'n fes càrrec, hi ha l'opció de llogar-ho.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Albert
Nom del grup:
Albert Quintana - Gra de Sorra
Telèfon mòbil:
675731363
Adreça electrònica:
hola@gradesorra.cat
Municipi:
L'Escala
Codi postal:
17130
Web:
www.gradesorra.cat
Import del caixet
200 euros
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions