Give Me 10 (un espectacle familiar en anglès per a les biblioteques) Funengo
Funengo-Give Me 10 (un espectacle familiar en anglès per a les biblioteques)
Funengo-Give Me 10 (un espectacle familiar en anglès per a les biblioteques)
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Es tracta d’una història d’aventures i amistat per a nens i nenes de tres a set anys. Dos nens, que sempre lluiten, de cop i volta es troben tancats en un armari de l’aula. Com en sortiran? Vine a ajudar-los, perquè proven un munt de maneres d’escapar-se diferents i volen tornar a casa per sopar.

Forma part d’una sèrie d’espectacles familiars en anglès anomenada Funengo Tales, creada perquè els infants es diverteixin, hi participin, utilitzin la imaginació i aprenguin anglès. Tots tenen un contingut pedagògic i estan pensats per a nens i nenes que aprenen l’idioma. També tenen l’objectiu de fer passar una bona estona amb amics o en família. Les històries són originals i amb humor, i s’hi inclouen personatges divertits, i cançons i música pròpies de Funengo.

Currículum

La companyia Funengo té passió per ajudar la mainada a aprendre anglès, i el teatre és una manera màgica per fer-ho.

La Danielle, directora i fundadora de Funengo, fa més de trenta-cinc anys que actua. Des del 2005 treballa professionalment com a actriu, escriptora, directora i productora. Com a intèrpret, captiva el públic, jove i gran, amb els seus personatges animats, enèrgics i divertits. La seva tasca també ha inclòs el treball de veu, i entusiasma milers de nens i nenes a aprendre anglès a través d’històries i pel·lícules d’animació. A més, la Danielle ha utilitzat el seu talent per escriure guions per al teatre i ha escrit més de quaranta obres per a infants que aprenen anglès. A més d’escriure, la Danielle ha produït i dirigit diversos espectacles per a una gran varietat de nens.

Al costat de la Danielle hi ha un equip d’escriptors i actors apassionats als quals els encanta crear i presentar espectacles per als infants. Amb el lema «English fun for everyone», els apassiona donar vida a la llengua anglesa.

Fitxa artística
Autoria:Funengo
Direcció:
Durada de l'espectacle:Entre 40 i 45 min
Públic:
Edats:De 3 a 7 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:5 m d'amplada x 4 m de fondària
Temps de muntatge:2 h
Temps de desmuntatge:1 h
Dades de contacte
Nom de contacte:
Danielle Balfour Jones
Nom del grup:
Funengo
Telèfon mòbil:
619488789
Adreça electrònica:
tellmemore@funengo.com
Municipi:
Pals
Codi postal:
17256
Web:
Import del caixet
270 euros (preu especial per a les biblioteques)
Exempt d'IVA
Etiquetes
Espectacle musical
Teatre d'humor
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions