A Dojo Paraules de Cultura-Amb D de dona
A Dojo Paraules de Cultura-Amb D de dona
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Es tracta de tres espectacles per escollir sobre la temàtica de la dona.

Bruixes i dones fosques. Als territoris de parla catalana trobem un munt de llegendes protagonitzades per dones amb poders extraordinaris. Les més populars són les bruixes; anem on anem, trobarem qui ens en pugui explicar una història. Dames fosques de les muntanyes o de vora mar que fan, desfan, condemnen o salven segons els ve de gust. Us explicarem totes aquestes llegendes amb l’acompanyament de percussions.

Relacions, liposuccions i altres embolics. Dues amigues es troben i decideixen explicar tot un seguit d’històries i aventures que, diuen, han passat a les seves amistats. Amb aquesta excusa es posen sobre la taula temes tan actuals com la dificultat de combinar feina i família, l’obligació de ser eternament jove, les diferents relacions sentimentals i el consumisme compulsiu.

Contes que acaben malament, o no. La literatura, i sobretot el cinema, ens han volgut fer creure moltes vegades que una història, si vol agradar, ha d’acabar bé. Tots sabem que a la vida real les coses no van així. I fins i tot el que acaba bé per als uns, acaba malament per als altres. Vaja, que si esteu cansats de les històries edulcorades amb grans finals feliços, us convidem a escoltar aquesta sessió. Xalareu d’allò més perquè, us ho podem assegurar, tots els contes acaben fatal. Contes que tracten de temes tan quotidians com l’amor, l’odi i la mort, amb un aire agredolç i un toc d’humor.

Currículum

Assumpta Mercader es dedica a explicar contes per a petits i grans, i també treballa com a titellaire i actriu. En aquests espectacles va acompanyada de Joan Hernández, bateria a Dones fosques; Núria Brucart, actriu a Relacions, liposuccions i altres embolics, i Núria Robert, violí a Contes que acaben malament, o no.

Fitxa artística
Autoria:Assumpta Mercader
Direcció:
:Assumpta Mercader, Núria Robert, Núria Brucart, Joan Hernandez
Durada de l'espectacle:40 min
Públic:
Edats:A partir de 15 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:6 m x 4 m
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:30 min
Requeriments tècnics per l'espaiIl·luminació adequada a l'espai
Equip de so
Dades de contacte
Nom de contacte:
M. Dolors Gómez Torres
Nom del grup:
A Dojo Paraules de Cultura
Telèfon mòbil:
670910086
Adreça electrònica:
info@rodamons.cat
Municipi:
Arbúcies
Codi postal:
17401
Web:
www.rodamons.cat
Import del caixet
745 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions