Mon petit souvenir La Bleda
La Bleda-Mon petit souvenir
La Bleda-Mon petit souvenir
La Bleda-Mon petit souvenir
Grup professional
CircTeatre
Sinopsi

Estrena a Temporada Alta 2020

Qui no té un bonic record de les vacances? Dels estius? Un record que ens porta al fons del mar, ben lluny. La nostra madame Roulotte ens hi acompanya. Ens transporta al somni ideal i al mateix temps a una realitat divertida.

Amb una dolça i acurada posada en escena, donarem llum a tot aquest imaginari que tots hem viscut, poc o molt: llargues nits destiu, fantàstics fons marins, mosquits que no piquen, ombrel·les que no sobren, sabates grosses... Aquest serà el nostre càmping particular.

Currículum

El treball de la companyia La Bleda comença amb Històries de la Bleda el 2001, any en què és presentat a la Fira de Tàrrega. Aquest primer espectacle no ha deixat de rodar fins avui. L’octubre del 2003 presenten Palplantada Bleda, amb gran èxit de públic, on mostren l’evolució de la companyia cap al teatre de clown i familiar.

A la Mostra d’Igualada del 2007 estrenen l’espectacle Una paradeta particular, amb el qual tanquen una trilogia volgudament pensada i que ha servit per presentar tot un univers i imaginari.

El 2009 estrenen Maduuuixes a la Fira Mediterrània, espectacle amb el qual enceten una nova etapa, amb un nou equip de treball i un nou concepte del pallasso que els porta, amb l’experiència dels anys i els escenaris, a crear un estil propi.

Des del plaer d’explicar una història i poder arribar, amb somriures, al cor de cada nen o nena petits o grans, el 2013 estrenen Tut-tururut... La princesa!, espectacle que els ha portat a llocs per a ells inimaginables. Amb Superbleda, el 2016, aconsegueixen reptes com estar programats a Temporada Alta en dues edicions consecutives, al Teatre Lliure de Barcelona, i adaptar l’espectacle en francès per portar-lo al Festival Internacional Petits et Grands de Nantes. També han estat al festival de més prestigi de l’Estat espanyol, Feten, a Gijón, a part de fer recorregut per Catalunya. Amb Les vacances de madame Roulotte, el 2019, enceten la línia de teatre de carrer.

Fitxa artística
Autoria:Helena Escobar
Direcció:
Actor/Actriu:Helena Escobar
Director/a:Pere Hosta
Compositor/a:Pep Pascual
Disseny:Sopa Graphics
Escenografia:Pep Aymerich
Vestuari:Asen Planas
Durada de l'espectacle:50 min
Públic:
Edats:--
Fitxa tècnica
Mides escenari:6 m x 5 m
Temps de muntatge:3 h
Temps de desmuntatge:1 h
Dades de contacte
Nom de contacte:
Helena Escobar
Nom del grup:
La Bleda
Telèfon mòbil:
696012937
Adreça electrònica:
lableda@lableda.com
Municipi:
Girona
Codi postal:
17002
Web:
www.lableda.com
Import del caixet
1.500 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Espectacle de sala
Teatre d'humor
Valoracions
0 / 5
0 valoracions