La capsa de la Bleda La Bleda
La Bleda-La capsa de la Bleda
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

La Bleda és un personatge ben especial, ja ho veureu. Segur que us hi divertireu! Aquest cop porta una capsa plena d’aventures. Apareixerà una tortuga que no sabia dir que no, una nena que no volia menjar i un nen que tenia por d’una nevera. Tots tenien algun problema i ja l’han resolt. Potser a tu també t’ajudarà saber quins són els seus problemes per resoldre els teus? Que bé! Sempre és molt millor solucionar els problemes amb un somriure i amb la Bleda!

Currículum

El treball de la companyia La Bleda comença amb Històries de la Bleda el 2001, any en què és presentat a la Fira de Tàrrega. Aquest primer espectacle no ha deixat de rodar fins avui. L’octubre del 2003 presenten Palplantada Bleda, amb gran èxit de públic, on mostren l’evolució de la companyia cap al teatre de clown i familiar.

A la Mostra d’Igualada del 2007 estrenen l’espectacle Una paradeta particular, amb el qual tanquen una trilogia volgudament pensada i que ha servit per presentar tot un univers i imaginari.

El 2009 estrenen Maduuuixes a la Fira Mediterrània, espectacle amb el qual enceten una nova etapa, amb un nou equip de treball i un nou concepte del pallasso que els porta, amb l’experiència dels anys i els escenaris, a crear un estil propi.

Des del plaer d’explicar una història i poder arribar, amb somriures, al cor de cada nen o nena petits o grans, el 2013 estrenen Tut-tururut... La princesa!, espectacle que els ha portat a llocs per a ells inimaginables. Amb Superbleda, el 2016, aconsegueixen reptes com estar programats a Temporada Alta en dues edicions consecutives, al Teatre Lliure de Barcelona, i adaptar l’espectacle en francès per portar-lo al Festival Internacional Petits et Grands de Nantes. També han estat al festival de més prestigi de l’Estat espanyol, Feten, a Gijón, a part de fer recorregut per Catalunya. Amb Les vacances de madame Roulotte, el 2019, enceten la línia de teatre de carrer.

Fitxa artística
Autoria:Helena Escobar
Direcció:
Durada de l'espectacle:40 min
Públic:
Edats:--
Fitxa tècnica
Mides escenari:Adaptable
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:
Dades de contacte
Nom de contacte:
Helena Escobar
Nom del grup:
La Bleda
Telèfon mòbil:
696012937
Adreça electrònica:
lableda@lableda.com
Municipi:
Girona
Codi postal:
17002
Web:
www.lableda.com
Import del caixet
250 euros + 0,50 euros/km (desplaçament )
No exempt d'IVA (%)
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions