The Headless Monster Ruskus Patruskus
Ruskus Patruskus-The Headless Monster
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

The Headless Monster és una activitat per encoratjar els alumnes a llegir en anglès. Els infants descobriran que els llibres en anglès no són pas tan difícils d’entendre i que, a més, són divertits i emocionants!

 

El nucli de l’activitat és una novel·la de misteri: una nit misteriosa i tempestuosa, el científic Crazy Doc malda per donar vida a The Monster, la seva obra mestra. Però quan s’adorm, la bruixa Wicked Witch fa desaparèixer el cap del monstre. Quan se n’adona, Crazy Doc plora desesperat, i per consolar-lo l’artista Great Painter li fa un nou cap que li queda com un nyap. Cansada de tant riure, la bruixa fa reaparèixer el cap del monstre per a sorpresa de tothom.

 

Un dels punts forts de l’activitat és que, a més de participar-hi com a públic, alguns dels alumnes també en prenen part com a actors. Aquesta implicació directa fa que els infants gaudeixin intensament de l’activitat.

 

També visitarem The Library, on un titella aficionat a la lectura ens presentarà llibres en anglès sobre màgia, jocs, cuina i humor. Un dels llibres més sorprenents és The Book of Spells, gràcies al qual els alumnes llegiran en veu alta encanteris màgics amb resultats inesperats.

 

Els llibres en anglès són un recurs excel·lent per ampliar el vocabulari, i quina manera d’apropar-s’hi hi ha millor que amb l’ajuda dels titelles, el teatre, el clown i la màgia!

Currículum

Ruskus Patruskus (Leo Kálnay) és un pallasso professional que fa tallers de formació i espectacles infantils en català i anglès. El seu estil combina l’art del clown amb la màgia, els titelles, el mim i molta participació de la mainada. En Ruskus va col·laborar amb Pallassos sense Fronteres en les missions a Guatemala i Kosovo, i des del 2002 ha dut a terme unes 2.800 actuacions en biblioteques, escoles i entitats de tot Catalunya i Andorra. Ha participat en diversos festivals, com el Festival de Teatre de Viladecans, la Fira Màgica de Santa Susanna i el Festival de Titelles de Barcelona, entre d’altres.

Fitxa artística
Autoria:Ruskus Patruskus
Direcció:
Director/a:Ruskus Patruskus
Actor/Actriu:Leo Kálnay
Durada de l'espectacle:45 min
Públic:
Edats:De 8 a 12 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:3 m x 4 m com a mínim
Temps de muntatge:45 min
Temps de desmuntatge:25 min
Dades de contacte
Nom de contacte:
Leo Kálnay
Nom del grup:
Ruskus Patruskus
Telèfon mòbil:
651310255
Adreça electrònica:
info@ruskus-patruskus.com
Municipi:
Hostalric
Codi postal:
17450
Web:
www.ruskus-patruskus.com
Import del caixet
Consulteu-lo
No exempt d'IVA (%)
Etiquetes
Màgia
Titella
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions