Acròstic. Un concert de Nadal Cor Lutiana
Cor Lutiana-Acròstic. Un concert de Nadal
Cor Lutiana-Acròstic. Un concert de Nadal
Cor Lutiana-Acròstic. Un concert de Nadal
Cor Lutiana-Acròstic. Un concert de Nadal
Cor Lutiana-Acròstic. Un concert de Nadal
Cor Lutiana-Acròstic. Un concert de Nadal
Grup amateur
TeatreMúsica
Públic familiar
Sinopsi

La paraula acròstic és una de les més lletges que he sentit mai. Sembla un insult, però no, no ho és. Són els deures que tinc per a aquestes vacances. Amb aquest objectiu comença l’espectacle, un concert teatralitzat que ens portarà a un viatge fins a l’esperit del Nadal. Música coral, teatre i ball es donen la mà per oferir-nos aquest concert de Nadal especial amb el Cor Lutiana i el director d’escena Dani Coma. Aquest espectacle per a tots els públics ens farà riure, reflexionar i, sobretot, passar una bona estona.

Currículum

El Cor Lutiana va néixer fa més de vint anys a Arbúcies. Durant tots aquests anys ha crescut musicalment i ha anat omplint el currículum d’obres i concerts arreu de Catalunya, a més de distincions i premis en diferents certàmens corals. És el cas del tercer premi en la competició de cors femenins del Festival Internacional de Música de Cantonigròs (juliol del 2015) o el tercer premi del prestigiós Certamen Coral d’Ejea de los Caballeros, a l’Aragó, en la categoria d’adults (abril del 2017). A més, el pas pel programa Oh Happy Day de TV3 (setembre del 2014 - gener del 2015), en què van arribar a la semifinal, els ha permès créixer com a formació coral, abraçar nous repertoris i revolucionar la posada en escena. Després de l’èxit de la producció de gran format Lutis per als amics, que van estrenar arran de la participació en el programa, i la publicació, el desembre del 2016, del seu primer disc, basat en aquest espectacle, el cor també ha portat a escena Lutimusicals, una selecció de diversos musicals versionats per a cor de veus femenines, i Acròstic, un concert de Nadal teatralitzat, fruit del treball realitzat amb el director artístic Dani Coma.

Fitxa artística
Autoria:Cor Lutiana
Direcció:
Actor/Actriu:Cor Lutiana
Director/a:Dani Coma
Durada de l'espectacle:1 h
Públic:Familiar
Edats:--
Fitxa tècnica
Mides escenari:Escenari (dimensions aproximades i adaptables): 12 m d'amplada x 8 m de fondària x 6 m d'altura de treball
Temps de muntatge:3 h
Temps de desmuntatge:3 h
Requeriments tècnics per l'espaiSol·liciteu-los en cas d'interès.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Laura Tarrés
Nom del grup:
Cor Lutiana
Telèfon mòbil:
679565324
Adreça electrònica:
lutianacor@gmail.com
Municipi:
Arbúcies
Codi postal:
17401
Web:
www.corlutiana.cat
Import del caixet
1.200 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Espectacle musical
Moderna o popular
Valoracions
0 / 5
0 valoracions