Brossa H6 Clown
H6 Clown-Brossa
Grup professional
Teatre
Públic familiar
Sinopsi

Brossa és l´òpera prima del clown i actor Raúl Martínez. Amb aquest espectacle d’humor gestual, entretingut i fresc, ens vol endinsar en l’imaginari d’un sensesostre que es veu obligat a viure al carrer. La seva nova casa és un contenidor i sobreviu aprofitant la brossa que generen els altres, buscant-li una segona (i en alguns casos tercera o quarta) utilitat. Tot això per intentar portar la situació en què s’ha vist abocat el millor possible i amb bon humor.

Currículum

Clown i actor, fa diversos tallers i cursos de formació teatral a l'escola de teatre El Galliner (teatre gestual, clown, etc). També participa en diversos tallers realitzats per Planeta Impro, El Terrat, Produccions Pears, Guillem Albà i Julien Cottereau.

És cofundador de la companyia teatral H6 Teatre i director artístic del festival TeatreFest.

Fitxa artística
Autoria:Raúl Martínez Monje
Direcció:
Actor/Actriu:Raúl Martínez
Director/a:Anna Casals
Tècnic/a so/llum:Dani Tort (Logística de Guerrilla)
Productor/a:H6 Produccions
Durada de l'espectacle:60 min
Públic:Tots els públics
Fitxa tècnica
Mides escenari:5 m d'amplada 3 m de fondària
Temps de muntatge:3 h
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espai*il·luminació: 7 - Par-64 CP62 12 - PC¿s 1 Kw amb viseres 6 - retalls 25/50º 2 - panorames assimètrics 24 - canals de dimer 2kw 3 - barres electrificades 1 ¿ barra manual 1 - pont frontal electrificat 2 ¿ estructures de carrer Cablejat DMX de 3 pins en els punts senyalitzats 1 - taula de llums computeritzada (companyia) so 1 - micro inalàmbric de diadèma (companyia) P.A. adequada a les característiques de la sala 2 - monitors 1 - taula de so digital tipus x32 compact,01v96... *maquinària: càmera negra complerta *camerinos: preparats per acollir a 1 actor equipats amb dutxa, lavabo, mirall i penjadors *personal del teatre: 1 tècnic de llum i so
Dades de contacte
Nom de contacte:
Raúl Martínez Monje
Nom del grup:
H6 Clown
Telèfon mòbil:
648584221
Adreça electrònica:
h6clown@hotmail.com
Municipi:
Arbúcies
Codi postal:
17401
Web:
www.h6clown.com
Import del caixet
800 €
No exempt d'IVA (%)
Etiquetes
Teatre d'humor
Valoracions
0 / 5
0 valoracions