Contes i vins H6 Clown
H6 Clown-Contes i vins
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Aquest recull de contes per a adults gira al voltant de la temàtica del vi. Són contes de verema, contes d’embriaguesa, contes eròtics, etc. Es tracta d’una sessió divertida i distesa en què es narraran cinc històries, cada una de les quals es pot maridar amb un vi que podrà ser presentat entre narració i narració. Hi ha textos de la tradició oral popular, de Quim Monzó, Les mil i una nits, i un llarg etcètera. Aquesta proposta es pot portar a terme en forma de sopar (contes, plats i vins) o en el format que es vulgui.

Currículum

Anna Casals és clown i actriu, titulada per l’escola El Timbal de Barcelona i sòcia de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC). Ha cursat els estudis de postgrau en teatre i educació a l’Institut del Teatre de Vic, així com diferents estudis de veu i correcció postural a la Fundació Universitat de Girona. També ha fet cursos de tècnica Alexander, dansa contemporània, doblatge i cant. Com a pallassa va treballar amb la companyia Cop de Clown.


Raúl Martínez és clown i actor, i fa diversos tallers i cursos de formació teatral a l’escola de teatre El Galliner (teatre gestual, clown, etc). També participa en diversos tallers fets per Planeta Impro, El Terrat, Produccions Pears, Guillem Albà i Julien Cottereau.

Fitxa artística
Autoria:Anna Casals i Tramoia Cultura
Direcció:
Actor/Actriu:Anna Casals
Durada de l'espectacle:1 h
Públic:Adults
Edats:--
Fitxa tècnica
Mides escenari:
Temps de muntatge:1 h
Temps de desmuntatge:1 h
Dades de contacte
Nom de contacte:
Raúl Martínez Monje
Nom del grup:
H6 Clown
Telèfon mòbil:
648584221
Adreça electrònica:
h6clown@hotmail.com
Municipi:
Arbúcies
Codi postal:
17401
Web:
www.h6clown.com
Import del caixet
Consulteu-lo
No exempt d'IVA (%)
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions