Contes de la lluna i el sol Albert Quintana - Gra de Sorra
Albert Quintana - Gra de Sorra-Contes de la lluna i el sol
Albert Quintana - Gra de Sorra-Contes de la lluna i el sol
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Els protagonistes d’aquesta sessió de contes són la lluna i el sol. Hi ha tants contes que en parlen que m’ha costat una mica decidir-me i triar quines històries us volia explicar. N’hi ha per a tots els gustos; hi ha històries que passen de dia i altres, de nit. Però no us preocupeu, que sense contes no us quedareu!

Què en sabeu, del sol i la lluna? Voleu saber-ne més coses? Doncs fins aviat!

Currículum

Fa més de quinze anys que em vaig iniciar en el món dels contes i del teatre. Ha plogut molt des de llavors; tot i això, continuo descobrint, i gaudint-ne, les meravelles que suposa narrar i posar-me davant del públic per explicar contes. Explico contes populars, àlbums il·lustrats i contes d’autor. He narrat en biblioteques, escoles, teatres i en molts racons i raconets de pobles de Girona i Catalunya. Vaig estudiar interpretació a El Galliner, al Col·legi del Teatre i als estudis de Txiki Berraondo, entre d’altres. I vaig ampliar la formació amb altres cursos i tallers d’altres disciplines i reciclatge teatral. He treballat a TV3, al TNC i en projectes creatius i grupals. Vaig estudiar educació infantil, tinc un postgrau en pedagogia teatral de l’Institut del Teatre de Vic i un postgrau en intel·ligència emocional de la Universitat de Girona (UdG).

He col·laborat amb Creu Roja, Fundació Pere Tarrés, Dipsalut, Entitats, Kilalia, escola de lleure Galligants i altres projectes: hi he fet tallers d’emocions, gènere i altres activitats pedagògiques o creatives.

Fitxa artística
Autoria:Albert Quintana
Direcció:
Actor/Actriu:1
Durada de l'espectacle:50 min
Públic:
Edats:A partir de 3-4 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:3 m x 3 m
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:15 min
Requeriments tècnics per l'espaiEl pressupost no inclou l'equip de so ni el micròfon de diadema. En cas que estiguéssiu interessats/interessades que la companyia se'n fes càrrec, hi ha l'opció de llogar-ho.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Albert
Nom del grup:
Albert Quintana - Gra de Sorra
Telèfon mòbil:
675731363
Adreça electrònica:
hola@gradesorra.cat
Municipi:
L'Escala
Codi postal:
17130
Web:
www.gradesorra.cat
Import del caixet
200 euros
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Espectacle de carrer
Titella
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions