Aventures d'aigua dolça i salada Albert Quintana - Gra de Sorra
Albert Quintana - Gra de Sorra-Aventures d'aigua dolça i salada
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Aquesta sessió de contes està dedicada als aventurers i aventureres que han viscut les seves peripècies a prop de l’aigua. Per això farem un recorregut per rius, llacs i mars per pescar contes i descobrir històries fantàstiques del planeta blau. Per cert, quin és el planeta blau? I per què se li va posar aquest nom?

Si voleu saber-ne la resposta, no us perdeu aquesta sessió refrescant!!

Currículum

Fa més de quinze anys que em vaig iniciar en el món dels contes i del teatre. Ha plogut molt des de llavors; tot i això, continuo descobrint, i gaudint-ne, les meravelles que suposa narrar i posar-me davant del públic per explicar contes. Explico contes populars, àlbums il·lustrats i contes d’autor. He narrat en biblioteques, escoles, teatres i en molts racons i raconets de pobles de Girona i Catalunya. Vaig estudiar interpretació a El Galliner, al Col·legi del Teatre i als estudis de Txiki Berraondo, entre d’altres. I vaig ampliar la formació amb altres cursos i tallers d’altres disciplines i reciclatge teatral. He treballat a TV3, al TNC i en projectes creatius i grupals. Vaig estudiar educació infantil, tinc un postgrau en pedagogia teatral de l’Institut del Teatre de Vic i un postgrau en intel·ligència emocional de la Universitat de Girona (UdG).

He col·laborat amb Creu Roja, Fundació Pere Tarrés, Dipsalut, Entitats, Kilalia, escola de lleure Galligants i altres projectes: hi he fet tallers d’emocions, gènere i altres activitats pedagògiques o creatives.

Fitxa artística
Autoria:Albert Quintana Activitats Artístiques
Direcció:
Durada de l'espectacle:50 min
Públic:
Edats:A partir de 3-4 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:3 m x 3 m
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:15 min
Requeriments tècnics per l'espaiEl pressupost no inclou l'equip de so ni el micròfon de diadema. En cas que estiguéssiu interessats/interessades que la companyia se'n fes càrrec, hi ha l'opció de llogar-ho.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Albert
Nom del grup:
Albert Quintana - Gra de Sorra
Telèfon mòbil:
675731363
Adreça electrònica:
hola@gradesorra.cat
Municipi:
L'Escala
Codi postal:
17130
Web:
www.gradesorra.cat
Import del caixet
200 euros
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Espectacle de carrer
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions