Contes per llepar-se'n els dits! Albert Quintana - Gra de Sorra
Albert Quintana - Gra de Sorra-Contes per llepar-se'n els dits!
Albert Quintana - Gra de Sorra-Contes per llepar-se'n els dits!
Grup professional
TeatreMúsica
Apte per a biblioteques
Sinopsi

A casa nostra, això del menjar i els contes són una cosa seriosa i divertida alhora. Per això, us hem preparat una sessió per llepar-vos-en els dits!

Sou uns bons gurmets, vosaltres? Va, vinga! Us hi esperem amb els braços ben oberts, la taula ben parada i molts contes plens de salut!


(Opció musical)

 

Currículum

Fa més de quinze anys que em vaig iniciar en el món dels contes i del teatre. Ha plogut molt des de llavors; tot i això, continuo descobrint, i gaudint-ne, les meravelles que suposa narrar i posar-me davant del públic per explicar contes. Explico contes populars, àlbums il·lustrats i contes d’autor. He narrat en biblioteques, escoles, teatres i en molts racons i raconets de pobles de Girona i Catalunya. Vaig estudiar interpretació a El Galliner, al Col·legi del Teatre i als estudis de Txiki Berraondo, entre d’altres. I vaig ampliar la formació amb altres cursos i tallers d’altres disciplines i reciclatge teatral. He treballat a TV3, al TNC i en projectes creatius i grupals. Vaig estudiar educació infantil, tinc un postgrau en pedagogia teatral de l’Institut del Teatre de Vic i un postgrau en intel·ligència emocional de la Universitat de Girona (UdG).

He col·laborat amb Creu Roja, Fundació Pere Tarrés, Dipsalut, Entitats, Kilalia, escola de lleure Galligants i altres projectes: hi he fet tallers d’emocions, gènere i altres activitats pedagògiques o creatives.

Fitxa artística
Autoria:Albert Quintana i Mireia Mena
Direcció:
Actor/Actriu:Albert
:
Durada de l'espectacle:50 min
Públic:
Edats:A partir de 3-4 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:4 m x 4 m
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:15 min
Requeriments tècnics per l'espaiEl pressupost no inclou l'equip de so ni el micròfon de diadema. En cas que estiguéssiu interessats/interessades que la companyia se'n fes càrrec, hi ha l'opció de llogar-ho.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Albert
Nom del grup:
Albert Quintana - Gra de Sorra
Telèfon mòbil:
675731363
Adreça electrònica:
hola@gradesorra.cat
Municipi:
L'Escala
Codi postal:
17130
Web:
www.gradesorra.cat
Import del caixet
200 euros
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Espectacle de carrer
Moderna o popular
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions