Meritxell Yanes Contacontes-Es busca drac!
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Oferim contes de dracs, princeses, sants Jordis i cavallers per poder celebrar una bona diada o simplement endinsar-nos en els contes d’aquesta temàtica.

Currículum

Mercè Pons es forma a l’Institut del Teatre de Barcelona en el departament de veu i completa la formació amb diversos cursos. El 1989 va ser premiada com a actriu revelació per la Crítica de Barcelona; el 1992 rep el Premi de Cinematografia Ciutat de Barcelona, i el 1997, el Premi Ojo Crítico com a millor actriu. La seva carrera s’ha desenvolupat principalment en el teatre, la televisió i el cinema.


Meritxell Yanes neix a Girona l’any 1976. Es diploma en interpretació a l’escola de teatre El Galliner i completa la formació en diferents cursos a Barcelona, Reggio de l’Emília i Buenos Aires, entre altres llocs. Ha participat com a actriu en diferents espectacles teatrals: Compartir ubicació (2020), Dolors (2019), Llibràlegs III (2016), Ventura (2015), El carreró de les bruixes, amb direcció de Toni Albà (2014-2015), El balneari, amb direcció d’Albert Prat (2013), Mgogoro, amb direcció de Mentidera Teatre, entre molts altres.

Fitxa artística
Autoria:Meritxell Yanes
Direcció:
Actor/Actriu:Meritxell Yanes Font
Durada de l'espectacle:45 min
Públic:
Edats:A partir de 3 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:Adaptable
Temps de muntatge:20 min
Temps de desmuntatge:
Dades de contacte
Nom de contacte:
Meritxell Yanes
Nom del grup:
Meritxell Yanes Contacontes
Telèfon mòbil:
679485841
Adreça electrònica:
info@meritxellyanes.com
Municipi:
Celrà
Codi postal:
17460
Web:
www.meritxellyanes.com
Import del caixet
200 euros
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions