Saltar al contingut
Fotografia documental i fotoperiodisme

Zen

Col·lectiu Hidroquinona Col·lectiu Hidroquinona

Zen és el nom que el col·lectiu de fotògrafs i fotògrafes Hidroquinona ha escollit per donar nom a l'exposició que es va poder veure l'any passat a la sala Les Bernardes Photo de la Casa de Cultura les Bernardes de Salt. L'exposició ha passat a formar part del projecte d'Exposicions Itinerants de la Diputació de Girona gràcies a l'acord de col·laboració existent entre la Diputació i la Casa de Cultura les Bernardes.

L'exposició consta d’un total de 25 fotografies, per mitjà de les quals el col·lectiu ens ofereix la possibilitat de descobrir la bellesa i el missatge del mínim que reivindica la filosofia zen, ja que dóna vida a les coses més petites i senzilles. Són imatges de paisatges naturals, interiors i casolans que s'expressen tan sols amb allò més fonamental, com una gota d'aigua o una branca d'arbre.

El Col·lectiu Hidroquinona va néixer fa divuit anys arran dels cursos de fotografia del centre cívic de Sant Narcís. La necessitat de compartir i mostrar tant l'experiència personal com la visió del món mitjançant la fotografia uneix la quinzena d'integrants que actualment formen el col·lectiu.

Per a més informació:
http://hidroquinona.blogspot.com.es/

 

Documentació

Catàleg