Resultats de la cerca

172 resultats

Més informació a: Fitxa del curs al web del SOC

Identificar el procediment a seguir i les actuacions necessàries per auxiliar persones afectades per una situació d'emergència, tenint en compte la tipologia, el context on es produeix i les necessitats que cal atendre.

Adquirir els coneixements bàsics establerts en el RD 202/2000 relatius a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral.    Curs per a treballadors/es en actiu o fixes discontinus amb places limitades per a aturats/des.

Campanyes de pagament a Instagram i Facebook: Dimarts 21 de maig de 14:00h a 16:00h  a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes i també per videoconferència. Inscriu-t'hi aquí.

Modifica la cerca

Criteris de la cerca

Persones

Totes

Família professional

Totes

Tipologia

Comarca

Totes

Municipi

Tots

Voleu rebre alertes de formacions similars?

Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.