.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Comença el termini per presentar projectes a la convocatòria d'Exposicions Viatgeres
11/03/2020

L'1 d'abril ha començat el termini de presentació dels projectes per a la convocatòria Exposicions Viatgeres 2020-2021, el programa d'exposicions itinerants impulsat per la Diputació de Girona i destinat a artistes gironins.

Degut a l’estat d’alarma i al confinament en què ens trobem, us fem saber que els projectes es podran presentar igualment per via telemàtica mitjançant el registre electrònic.

El termini de presentació de les sol·licituds no finalitzarà, com estava previst, el 30 d’abril, sinó que quedarà prorrogat pel temps que duri l’estat d’alarma, que avui dia no sabem quin serà.

Un cop aixecat l’estat d’alarma i acabat el confinament dels treballadors de la Diputació de Girona, el Registre d’Entrada tornarà a estar obert al públic i els projectes s’hi podran presentar presencialment.

La nova convocatòria està destinada a pintors, dibuixants i escultors gironins per seleccionar dos projectes expositius que formaran part del programa Exposicions Viatgeres durant els anys 2020 i 2021.

Aquesta convocatòria pública té per objectiu potenciar la vessant de promoció i de difusió dels creadors visuals de les comarques gironines, apropar l’art i la cultura a la ciutadania i potenciar sinergies i lligams de col·laboració entre els diferents professionals i especialistes del camp de l’art.

La selecció de les propostes es farà a partir dels projectes rebuts, i serà a càrrec d’un jurat constituït per a l’ocasió. Es valorarà especialment la qualitat dels projectes, la construcció d’un fil discursiu per al conjunt de l’exposició i que sigui coherent i unitari, la capacitat del projecte d’adaptar-se a les necessitats de diferents sales i la facilitat de muntatge i desmuntatge.

Els dos projectes seleccionats es presentaran en una primera exposició a la Casa de Cultura de Girona, i posteriorment iniciaran un recorregut itinerant per diverses sales d’exposicions de les comarques gironines.

 Adjuntem les bases de la convocatòria.

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca