.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Exposició comissariada per Kim Bover, sota el paraigües de la Fundació Fita, que es mostrarà fins al 15 de novembre a la segona planta de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona.

La mostra s’integra dins el projecte Diàlegs IV, un cicle expositiu que presenta obres d’artistes que han tingut, durant la seva trajectòria, algun vincle amb Domènec Fita. Fita va donar classes tant a Roser Bover com a Clara Oliveras a principis dels anys vuitanta, quan es preparaven per a les proves d’accés a la carrera de belles arts a Barcelona.

De forma paral·lela, a la sala petita s’exposa «Força i gest», una selecció d’obres de Domènec Fita que daten entre el 1975 i el 1999.

 

Per a més informació: https://casadecultura.org/activitats/586/24767/laquo-esquerda-del-temps-raquo-de-clara-oliveres-i-roser-bover

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca