.

CERCADOR

Notícies

Tornar

«Una explosió de gas destrossa una casa» és una exposició que reflecteix els fets que van ocórrer a la residència dels Bayo Rigau, una família saltenca, l'any 1990. L'artista Manel Bayo dirigeix la mirada al passat i ens convida a reflexionar sobre com ens pot afectar la destrucció sobtada de la llar.

Més enllà de les quatre parets que es van malmetre com a conseqüència de l'explosió, Bayo posa en relleu la importància dels elements que van formar part d'aquella casa. Mostra per mitjà del sentit crític i irònic que el caracteritza, com transmetem —sense adonar-nos-en— els moments de la nostra vida a través dels objectes, i el valor que aquests prenen quan els perdem. És així com aquesta mostra privada i personal es converteix, alhora, en un fenomen col·lectiu i compartit.

Després de 30 anys, l'artista saltenc torna a exposar a casa, i ho fa a la Casa de Cultura Les Bernardes fins al 31 de desembre de 2015.

Per a més informació: Les Bernardes

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca