.

CERCADOR

Notícies

Tornar

A partir del 17 de desembre es podrà visitar a la Fundació Fita una nova exposició anomenada «Exilis». Aquesta és una mostra organitzada i coordinada per l'associació Populart, en la qual es mostra al públic una col·lecció de llibres d’artista realizats expressament per a aquesta exposició. La temàtica d'aquests llibres és l'exili entès en un sentit ampli i vist des de diferents perspectives.

Els llibres exposats, que han estat creats per diferents artistes plàstics, plasmen creativament les vivències, inquietuds, imaginaris i reflexions sobre les diverses formes d’exili a les quals s'han    vist forçades les persones que han viscut aquests tipus d'experiències. Alguns dels artistes que han col·laborat en aquesta iniciativa són Jaume Albadó, Maria Alemany, Francesc Carbonell, Jordi Gispert, Imma Alonso, Edu Sivorós i Marta Vergonyós, entre d’altres.

«Exilis» es podrà visitar a la Fundació Fita del 17 de desembre al 31 de gener, de dimarts a dissabte, de les 17 a les 20h.

Per a més informació: http://exilis.plisweb.com/0/exilis-llibres-dartist
                                          http://www.fundaciofita.com/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca