L'univers poètic de Miquel Martí i Pol

«L'univers poètic de Miquel Martí i Pol» és una aplicació adreçada als alumnes de primària dels centres escolars de la província de Girona, a partir dels 4 anys i fins als 10 anys, que pretén apropar els infants a la poesia per mitjà de l'obra de Miquel Martí i Pol.

L'aplicació està formada per il·lustracions atractives i dinàmiques i per jocs que estimulen l'experimentació poètica, la creativitat i la lectura. Pretén divulgar el món creatiu del poeta i estimular els petits lectors perquè se sentin creadors, posant a la seva disposició un ampli ventall de textos poètics per treballar a l'aula a través de la pissarra digital o les tauletes mòbils.

Aquesta aplicació és una eina visualment atractiva que construeix un espai virtual de lectura literària i de creació. A més, és un element viu que millora constantment a partir de les propostes dels lectors i dels investigadors.

Els mestres i alumnes de primària podran treballar i experimentar en les diferents seccions que integren l'aplicació: «Biografia», «Taller de poesia», «Poemari il·lustrat i recitat» i «Entreu i exploreu», en què el poeta convida el lector a entrar al seu univers poètic i explorar tot el que inspira la seva poesia.

Els mestres també podran escollir el tipus de lletra per treballar els poemes de Miquel Martí i Pol (lletra d'impremta; lletra lligada o lletra de pal), d'acord amb les necessitats dels alumnes de la seva aula.

A qui s'adreça

Ciutadans

Activitats dirigides als centres escolars d'educació primària (de 4 a 10 anys) de la província de Girona.

Accés al servei

Les persones interessades en l¿aplicació «l¿Univers poètic de Miquel Martí i Pol» poden accedir-hi mitjançant l¿adreça www.ddgi.cat/recursospedagogics >Programes Educatius i Divulgatius > bàner de la Fundació Miquel Martí i Pol.

Més informació

www.programespedagogics.cat