Concurs fotogràfic a Instagram «Què li passa, al clima?»

interreg

 


 

El concurs fotogràfic «Què li passa, al clima?» consisteix en la publicació a la xarxa Instagram de fotografies amb l'etiqueta #ECTAdapt i i #[nom del municipi on hagi estat presa] que tinguin com a motiu el canvi climàtic a l'Espai Català Transfronterer (comarques de Girona i departament dels Pirineus Orientals). El fet d’etiquetar la fotografia implica que l’autor accepta les bases del concurs.

 

El concurs es desenvolupa com a eina de sensibilització en el marc del projecte de cooperació transfronterera «ECTAdapt. Contribuir a l'adaptació de l'Espai Català Transfronterer als efectes esperats del canvi climàtic», aprovat dintre de la primera convocatòria del programa POCTEFA i cofinançat, amb un 65% pel fons FEDER de la UE, i està organitzat per la Diputació de Girona.

 

Es realitzarà una edició del concurs a Instagram per a cada estació de l’any: hivern, primavera, estiu i tardor.

A qui s'adreça

Ciutadans

Accés al servei

Per participar en el concurs s’ha de tenir un compte a la xarxa social Instagram amb un perfil públic, i s’han de respectar les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms). Així mateix, el fet d’etiquetar la fotografia amb l’etiqueta #ECTAdapt  i #[nom del municipi on hagi estat presa] implica que l’autor accepta les bases del concurs.

 

La participació és gratuïta.

 

No es limita el nombre de fotografies presentades per participant, i no es tindran en compte les valoracions ni els comentaris d’altres usuaris sobre les fotografies que participin al concurs. 


Terminis

Tancament de sol·licitud : 31/12/2018
  • Hivern: de l’1 de gener de 2018 al 31 de març de 2018, ambdós inclosos.
  • Primavera: de l’1 d’abril de 2018 al 30 de juny de 2018, ambdós inclosos.
  • Estiu: de l’1 de juliol de 2018 al 30 de setembre de 2018, ambdós inclosos.
  • Tardor: de l’1 d’octubre de 2018 al 31 de desembre de 2018, ambdós inclosos.

Documentació