Notícies

Reunió amb PIMEC Girona per establir línies de col·laboració conjunta per a l'impuls de les pimes gironines

Foto : Reunió amb PIMEC Girona per establir línies de col·laboració conjunta per a l'impuls de les pimes gironines

El vicepresident primer de la Diputació de Girona, Pau Presas, s'ha reunit amb PIMEC Girona a la seu de l'ens supramunicipal per tractar les necessitats del teixit empresarial de la demarcació i establir línies de col·laboració conjunta amb l'objectiu d'impulsar la competitivitat de les pimes gironines. A la trobada, hi han assistit el president de PIMEC Girona, Pere Cornellà, i el directiu executiu de PIMEC, David Giménez. 

«Des de la Diputació de Girona seguim treballant dia a dia pel creixement de l'economia gironina. I ho fem enfortint el nostre compromís amb el teixit empresarial gironí, al costat dels autònoms i de les petites i mitjanes empreses, que són clau i fonamentals per al desenvolupament econòmic de les comarques gironines. Per aquest motiu, valorem molt positivament mantenir un contacte estret i de col·laboració amb PIMEC, ja que és un dels agents socioeconòmics principals del país i de la demarcació», ha destacat el vicepresident primer, Pau Presas. 

Per la seva part, Pere Cornellà ha expressat que «les pimes gironines tenen demandes i necessitats que han de ser escoltades i, per això, és indispensable la col·laboració publicoprivada a l'hora de donar resposta a aquestes problemàtiques i impulsar el desenvolupament del teixit productiu de Girona».

En aquest sentit, el president de la patronal al territori ha posat en relleu el treball conjunt amb l'Administració i ha manifestat que «són necessàries línies de col·laboració entre el sector públic i privat per tal de desenvolupar polítiques que posin al centre el teixit productiu de Girona com a motor econòmic i social».