Notícies

Lliurament dels premis de l'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona, al castell de Sant Gregori

Foto : Fotos: AEEG

El diputat, en funcions, de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Girona, Jordi Camps, va participar aquest dijous al vespre en l'acte de lliurament dels Premis AEEG (Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona). 

L'esdeveniment, que anualment guardona els projectes empresarials destacats i l'excel·lència de la patronal gironina en diferents categories, va comptar amb la presència de cent vuitanta empreses de la demarcació al castell de Sant Gregori. 

El diputat, en funcions, Jordi Camps va entregar el Premi impulsor empresari a Jesús Cuesta, com a representant del Cercle Empresarial. En el seu torn de paraula, Jordi Camps va posar en valor el pes del teixit empresarial a la demarcació: «Els empresaris teniu un paper fonamental en la nostra economia. Exerciu de motor seu perquè creeu ocupació, genereu riquesa i afavoriu el creixement del territori». 

El Premi a l'empresari de l'any va ser per als germans Ponsatí, de l'empresa Interactiu de Cornellà del Terri. Pel que fa als Pins d'honor, en reconeixement dels associats que fa més anys que són a l'associació i que han col·laborat en el seu desenvolupament col·lectiu, van recaure en els empresaris Albert Suñer, Anna Saubí i Toni Cruz. 

En l'acte, també hi van assistir la vicealcaldessa de Girona, Gemma Geis; el secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Albert Castellanos; el director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball de la Generalitat a Girona, Joan Martí, i la presidenta de l'AEEG, Núria Carreras, entre d'altres.