Notícies

Inauguració de La Santa Market a Santa Cristina d'Aro, que ha programat més de tres-centes actuacions gratuïtes

Foto : Fotos: La Santa Market

El diputat, en funcions, de la Diputació de Girona Jordi Camps va participar aquest divendres en l'acte inaugural de la setena edició de La Santa Market, el mercat de creació, oci i gastronomia a l'aire lliure més gran de la Costa Brava, a Santa Cristina d'Aro.

Fins al proper 27 d'agost, l'espai oferirà una intensa programació de música, gastronomia i espectacles per a un públic molt ampli, a més de botigues de roba local i de proximitat. Entre les novetats d'enguany, destaca un gran restaurant de tapes amb els xefs amb estrella Michelin del restaurant Cañitas Maite (Albacete) o les actuacions del domador de cavalls Santi Serra Camps.

La Diputació de Girona hi torna a col·laborar un any més. «Es tracta d'un esdeveniment que combina cultura i comerç local i ajuda a dinamitzar el territori amb una programació molt intensa, amb cinquanta-dos dies ininterromputs d'activitats per a totes les edats», va subratllar el diputat, en funcions, Jordi Camps en el seu torn de paraula. 

L'eix principal de La Santa Market és la música i, en aquesta edició, es comptarà amb més de tres-centes actuacions gratuïtes en els set escenaris repartits pel recinte. El plat fort arribarà l'1 d'agost, amb la presència d'Els 40 Catalunya dalt dels escenaris, amb artistes destacats que està previst que s'anunciïn properament.

A més, se celebrarà la tercera edició del concurs de talents musicals New Talent. Les actuacions tindran lloc cada dimecres i culminaran amb una gran gala final en què s'escollirà el guanyador de l'edició del 2023.