Notícies

El diputat Jordi Camps, en la inauguració del nou centre logístic del Grupo Hefame a Campllong

Foto : Fotos: E. Kelele

El Grupo Hefame, de distribució farmacèutica, ha inaugurat aquest matí el seu nou centre logístic al polígon industrial de Les Ferreries de Campllong. Es tracta d'un pas endavant de l'empresa en la consolidació de la seva posició a Catalunya.

L'acte ha comptat amb la participació del diputat del Promoció i Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Girona, Jordi Camps, que ha acompanyat Enrique Ayuso i Javier López Gil, president i director general, respectivament, de Grupo Hefame. L'alcalde de Campllong, Lluís Freixas Vilardell, també hi ha assistit. Després de la visita a les noves instal·lacions, la comitiva s'ha traslladat fins a Santa Coloma de Farners, on han tingut lloc els parlaments oficials i un dinar.

El diputat Jordi Camps ha destacat en la seva intervenció que l'obertura d'aquest centre és important perquè «significa, directament, una incidència en la millora de l'ocupació; en l'augment de persones que poden accedir a un lloc de treball. I, també, perquè suposa la inserció d'una important peça en l'entramat industrial de la demarcació. Un fet, aquest, que impulsa l'economia de les comarques gironines».

El centre inaugurat a Campllong té una superfície de més de 1.500 m2 i quinze molls d'expedició, i gestiona un estoc de més de vint mil referències. Permetrà agilitzar l'activitat del gran magatzem automatitzat que té a Castellbisbal la cooperativa, i que aquesta continuï expansionant-se i creixent a Catalunya.

El Grupo Hefame 

És una cooperativa de distribució farmacèutica fundada a Múrcia l'any 1950. L'any 2022 va arribar a facturar 1.611 milions d'euros, disposa de més de 80.000 m2 de plataformes logístiques i magatzems reguladors, i compta amb una plantilla de més de 1.100 treballadors, que donen servei a 6.200 farmàcies, amb més de 60.000 comandes i 11.000 lliuraments diaris.