Notícies

El diputat Josep Piferrer lliura el guardó com a empresa de llarg recorregut de la FOEG a TEISA

Foto : Fotos: FOEG

L'auditori de CaixaBank als jardins de Cap Roig, a Palafrugell, ha estat l'escenari aquest dilluns a la tarda de l'acte institucional de cloenda de les Jornades Fòrum Debat Energètic, organitzades per la FOEG (Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona). El diputat de la Diputació de Girona Josep Piferrer hi ha participat, juntament amb la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, Teresa Jordà, i el president de la FOEG, Ernest Plana. 

En la seva intervenció, el diputat Josep Piferrer ha posat en valor el paper de l'empresariat: «Són el motor de la nostra economia, sobretot les petites i mitjanes empreses, que representen més del 90 % del teixit empresarial català. Han estat, són i seran les creadores de riquesa i les que ofereixen llocs de treball a la nostra gent. I, en aquest sentit, aquest teixit sempre ha tingut en la Diputació de Girona un aliat, que ha donat suport a les seves iniciatives, atès que són imprescindibles per millorar el nivell de vida de la ciutadania». 

En l'acte, a més d'exposar-s'hi les conclusions del Fòrum Debat Energètic, s'han entregat els reconeixements empresarials de la FOEG. El diputat Josep Piferrer ha lliurat el guardó com a empresa de llarg recorregut a TEISA (Transports Elèctrics Interurbans SA). L'empresa banyolina es va crear fa més d'un segle (1920) amb l'objectiu de millorar la societat en l'àmbit de la mobilitat i el transport.  

També han estat premiades El Delfín Verde Costa Brava Resort, un dels millors càmpings de la Costa Brava, situat al terme municipal de Torroella de Montgrí, dins el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter; i la Clínica Girona, fundada el 1934 i que aquest any va concretar el trasllat a l'entrada sud de Girona, al carrer de Barcelona, per poder disposar d'un espai més gran (41.000 metres quadrats, el triple que la ubicació anterior, al centre de la ciutat) i còmode. Totes dues han rebut el guardó com a empreses d'èxit.