Notícies

Inaugurada la parada polivalent del mercat cobert de Sant Feliu de Guíxols amb la presència del diputat Jordi Camps

Foto : Fotos: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

En el marc de la Setmana Internacional dels Mercats a les comarques gironines, el mercat cobert de Sant Feliu de Guíxols ha estrenat aquest divendres al matí una nova parada polivalent. Es tracta d'un espai habilitat com a zona de tast, però que també serà útil per treballar-hi o portar-hi a terme reunions. 

El diputat de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local, Jordi Camps, ha intervingut en l'acte i ha destacat que la inauguració s'hagi inclòs durant les dues setmanes de la campanya  «Estimo el meu mercat»: «Ens agrada que es creïn aquests espais per promoure i dinamitzar el producte local, de quilòmetre zero. Estic convençut que tant els paradistes com l'Associació Guíxols Comerç i Turisme hi traureu molt de suc». 

La inauguració també ha comptat amb la presència del primer tinent d'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Josep Melcior Muñoz, i representants dels paradistes del mateix mercat. A l'acte s'hi ha fet un tast d'embotits i formatges de les diferents parades. 

Aquesta ha estat una de les darreres activitats programades de la Setmana Internacional dels Mercats d'enguany, que abaixarà el teló dimarts vinent, 31 de maig. En aquesta cinquena edició de l'esdeveniment, s'ha volgut posar en valor el producte de proximitat amb el lema «És de mercat, és bo». 

La campanya l'organitza la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona (XMSG) amb el suport i la participació de la Diputació de Girona i dels mercats de Girona, Lloret de Mar, Olot, Palafrugell, Palamós, Portbou, Roses, Salt i Sant Feliu de Guíxols.