Notícies

El vicepresident primer, Pau Presas, participa en la presentació del projecte Llagostera Activa

Foto : Fotos: Ajuntament de Llagostera

A l'acte, que va tenir lloc aquest dijous al saló de plens de l'Ajuntament, hi van assistir una trentena d'empresaris i representants de la Unió de Botiguers

El vicepresident primer de la Diputació de Girona, Pau Presas, ha intervingut aquest dijous en la presentació del projecte Llagostera Activa, que ha tingut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament. Es tracta d'una iniciativa vehiculada a través de l'Àrea de Promoció Econòmica, que té com a objectiu apropar-se a la ciutadania i a les empreses del municipi, i adaptar-se a les seves necessitats. 

Llagostera Activa neix com un servei per promoure l'activitat econòmica, i se centra en temàtiques com ara l'ocupació, la intermediació laboral, la formació, la creació i dinamització d'empreses, les fires i mercats, el turisme i el comerç. Coincidint amb l'acte, també s'ha donat a conèixer un nou espai web.

En la seva intervenció, Pau Presas ha destacat que «el projecte Llagostera Activa és una iniciativa que permetrà respondre a les noves necessitats del teixit econòmic del municipi, de manera planificada i estratègica, conjuntament amb els diversos agents econòmics i socials». 

Per la seva part, el regidor de Promoció Econòmica de Llagostera, Eduard Díaz, ha explicat que «Llagostera Activa és la culminació d'una metamorfosi de l'àrea, que va iniciar-se a principi de legislatura, però que es va veure accentuada amb la covid-19. Aquesta situació l'hem vist com una oportunitat i ens ha permès desenvolupar i potenciar al màxim la nostra flexibilitat i adaptabilitat, i l'habilitat de dissenyar estratègicament els nostres objectius en un context empresarial i laboral altament volàtil».

A la presentació, hi van assistir una trentena d'empresaris, integrants de la Unió de Botiguers i del Consell de Promoció Econòmica de Llagostera i membres de tots els partits polítics amb representació municipal.