Notícies

El vicepresident primer de la Diputació, Pau Presas, coneix el projecte formatiu de Cafès Cornellà en la visita a l'empresa

Foto : Foto: M. Artalejo

El vicepresident primer de la Diputació de Girona, Pau Presas, ha estat aquest divendres a la tarda a Cafès Cornellà, empresa centenària ubicada a Fornells de la Selva. En la visita, també hi han assistit el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Chakir El Homrani; l'alcaldessa del municipi, Sònia Gràcia, i el primer tinent d'alcalde, Francesc Fernández. 

El director general, Pere Cornellà, els ha explicat el projecte formatiu de l'empresa, centrat en l'escola barista. Des del 2000, s'han format més de set mil professionals de la cafeteria amb l'objectiu d'assolir l'excel·lència professional i millorar el servei al consumidor. També els ha exposat la seva estratègia de transformació digital i els ha ensenyat les instal·lacions i el procés productiu del cafè que s'hi porta a terme. 

Cafès Cornellà és una empresa gironina torradora de cafè, fundada el 1920 pels germans Narcís i Pere Cornellà. Sempre en mans de la mateixa família, en l'actualitat produeix més de vuit-centes tones de cafè en gra torrat cada any.