Notícies

La Diputació, distingida amb el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local

Foto : La Diputació, distingida amb el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local<br
La Diputació de Girona ha estat distingida amb el segell Infoparticipa, un certificat que reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació pública dels ens locals a partir de l'anàlisi dels seus webs. El web de la Diputació compleix, concretament, un 87,23 % dels criteris que s'hi avaluen. Així mateix, el Consell Comarcal del Gironès i tretze ajuntaments gironins també han estat reconeguts amb el segell. Són concretament els dels municipis d'Anglès, Bescanó, Canet d'Adri, Cassà de la Selva, Celrà, Llagostera, Palau-saverdera, Puigcerdà, Riudaura, Riudellots de la Selva, Roses, Sant Gregori i Girona. D'aquests, Llagostera i Cassà de la Selva han obtingut un 100 % de la puntuació. Aquest és el segon any que el segell Infoparticipa avalua i reconeix la comunicació de les diputacions. La Diputació de Girona l'ha obtingut tots dos anys.

L'acte de lliurament dels segells Infoparticipa va tenir lloc ahir a la tarda a la Universitat Autònoma de Barcelona. Fermí Santamaria, vicepresident i diputat de Cooperació Municipal de la Diputació, va recollir el reconeixement en representació de la institució. També seran presents a l'acte Margarita Arboix, rectora de la UAB; Jordi Foz, secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, i Miguel Àngel Gimeno, director de l'Oficina Antifrau de Catalunya.

El segell Infoparticipa és un certificat que atorga anualment la Universitat Autònoma de Barcelona a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) a les administracions públiques locals, diputacions, consells comarcals i ajuntaments.

Per a més informació visiteu l'enllaç:
http://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/girona