Notícies

La Diputació, a la Covenant of Mayors Investiment Forum

Foto : La Diputació, a la Covenant of Mayors Investiment Forum
El diputat delegat de Medi Ambient de la Diputació de Girona, Lluís Costabella, ha assistit els dies 19 i 20 de febrer a la Convenant of Mayors Investiment Forum, Energy Efficiency Finance Market Place, que ha tingut lloc a Brussel·les (Bèlgica).

L'esdeveniment, amb una durada de dos dies, ha consistit en un fòrum d'inversió del Pacte d'alcaldes. S'hi han presentat uns trenta projectes d'èxit que tracten sobre temes com la planificació energètica sostenible, el finançament de l'eficiència energètica en el sector públic o els sistemes de renovació d'habitatges a les ciutats i regions, entre d'altres.

Els participants a les presentacions han exposat les seves experiències tant en la planificació com en el desenvolupament d'inversions rendibles en energia sostenible i projectes d'adaptació climàtica. El seu objectiu és estimular i possibilitar el diàleg amb altres promotors de projectes.

A més, ha tingut lloc la cerimònia dels premis European Energy Service 2019, que ha premiat els organismes que han fet més esforços i que han obtingut més bons resultats en aquest àmbit. En concret, les categories dels premis han estat: Best Energy Service Promoter, Best Energy Service Provider i Best Energy Service Project.

El Convenant of Mayors Investiment Forum està organitzat per la European Commission's Directorate - Generals for Energy,  el Climate Action i l'Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises (EASME) en col·laboració amb el Covenant of Mayors.