Notícies

El GEiEG reconeix un centenar d'esportistes pels mèrits esportius i socials de la temporada passada, 2022/2023

Foto : Fotos: GEiEG

La sala polivalent de les instal·lacions del GEiEG de Palau, a Girona, va acollir aquest dijous al vespre l'acte de reconeixement que anualment l'entitat grupista fa als seus esportistes pels mèrits esportius i socials assolits durant la temporada anterior. Enguany, han estat distingits un centenar d'esportistes.

També es va aprofitar l'acte, que va comptar amb la presència de la vicepresidenta segona de la Diputació de Girona, M. Àngels Planas, per homenatjar les persones que entre el 2020 i el 2023 han arribat als cinquanta anys d'antiguitat com a sòcies de l'entitat.

En el seu torn de paraula, la vicepresidenta M. Àngels Planas va donar l'enhorabona a tots els homenatjats: «El GEiEG, amb el suport de les administracions públiques, entre les quals la Diputació de Girona, és un motor de la vida esportiva, social i cultural de Girona. Estem molt agraïts a tots vosaltres, perquè contribuïu a fer que aquesta sigui una entitat capdavantera a la ciutat de Girona, en particular, i a les comarques gironines, en general».

Durant l'acte, les jugadores de l'equip de bàsquet de segona catalana van llegir un manifest en defensa d'un esport segur i contra la violència envers les dones en tots els àmbits de la vida quotidiana.

També hi van assistir el president del GEiEG, Francesc Cayuela; la vicealcaldessa de Girona, Gemma Geis, i el cinquè tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Girona, Sergi Font, entre d'altres autoritats.