Notícies

Lliurament de premis de les 24 Hores de Tennis de Taula de Cassà de la Selva amb el vicepresident primer, Pau Presas

Foto : Fotos: J.C. Codolà

Cassà de la Selva ha acollit aquest cap de setmana la 40a edició de les 24 Hores de Tennis de Taula, que rep el suport de la Diputació de Girona. Arnau Pons (TT Olot) n'ha estat el gran protagonista, en imposar-se en la categoria individual absoluta i també en els dobles, fent parella amb Pau Lloret. 

L'esdeveniment, molt arrelat al municipi, ha comptat enguany amb uns dos-cents participants, amb una àmplia presència de jugadors estrangers -veneçolans, mexicans, equatorians i francesos, principalment- i de la resta de l'Estat. A banda de l'absoluta i dels dobles, també es competeix en veterans (40 i 50), femenina, infantil, juvenil i locals no federats.

El vicepresident primer de la Diputació i alcalde de Cassà de la Selva, Pau Presas, ha participat en l'entrega de guardons i, en el seu torn de paraula, ha destacat la rellevància d'aquesta prova en el calendari català: «Es tracta d'un excel·lent aparador del nostre poble perquè permet mostrar-lo i donar-lo a conèixer a esportistes d'arreu del món». 

Prèviament a les competicions per a les categories superiors, dissabte al matí es van disputar les partides corresponents a l'obert català de les categories masculina i femenina de benjamins i alevins, puntuables per al rànquing de la Federació Catalana. 

Per commemorar les quaranta edicions de la prova, que es va celebrar per primer cop el 1980 al gimnàs del Foment Deportiu Cassanenc, s'han exposat uns panells amb imatges i dades de les proves celebrades amb els noms dels deu primers classificats en cada categoria en tots aquests anys. De fet, a l'acte de lliurament de premis de diumenge, hi va assistir Joan Carles Fajardo, guanyador de la primera edició.