Notícies

El WTA 125 de la Bisbal confirma el municipi baix-empordanès com a referència del tennis femení català

Foto : Fotos: Club de Tennis la Bisbal

L'holandesa Arantxa Rus s'ha imposat en l'edició d'enguany del torneig, que compta amb el suport de la Diputació de Girona

El diputat, en funcions, d'Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef, i el diputat, en funcions, Josep Sala han assistit aquest diumenge a la final del torneig internacional de tennis femení Ciutat de la Bisbal. Aquesta era la setena edició i la primera des que va adquirir la categoria WTA 125, fet que el posiciona com el millor de Catalunya juntament amb el de Reus. 

L'holandesa Arantxa Rus, cap de sèrie número set i 87a del rànquing de la WTA, va imposar-se en la final a l'hongaresa Panna Udvardy per 7-6 i 6-3, i es va rescabalar de la derrota patida fa dos anys, el 2021. El diputat, en funcions, d'Esports, Jordi Masquef, li va entregar el guardó de ceràmica com a campiona juntament amb el president del Club Esportiu CT la Bisbal, Xavier Ponsatí. 

D'aquesta manera, es va tancar una setmana de tennis d'alt nivell a la Bisbal d'Empordà, en què, a excepció d'algunes interrupcions per culpa de la pluja en alguns partits, tot ha anat com una seda. El torneig reparteix, des d'aquest any, 115.000 dòlars en premis i compta amb el suport econòmic de la Diputació de Girona. 

En l'actualitat, a més, forma part del Circuit Costa Brava Pirineu de Girona de tennis femení, que també engloba dos torneigs més de les comarques gironines: l'ITF Pola Giverola de Tossa de Mar i l'ITF Platja d'Aro 365. Tots dos van tenir lloc prèviament a la cita de la Bisbal d'Empordà.