Notícies

Quatre equips de la Diputació de Girona participaran a la l'Oxfam Intermón Trailwalker

Foto : Quatre equips de la Diputació de Girona participaran a la l'Oxfam Intermón Trailwalker

La Diputació de Girona, a través d'una col·laboració del Servei d'Esports, prendrà part un any més de l'Oxfam Intermón Trailwalker.

En aquesta desena edició, que tindrà lloc el cap de setmana del 6 i 7 de maig, la Diputació hi participarà amb quatre equips -un més que l'any passat- integrats per trenta-un treballadors del seu grup institucional, dels quals tots els integrants són dones, excepte dos homes.

Tres dels quatre equips participaran en la prova de deu quilòmetres, entre Santa Cristina d'Aro i Sant Feliu de Guíxols i que tindrà lloc diumenge. Dos equips ho faran caminant i un altre corrent.

El quart equip participarà en la distància de cinquanta-cinc quilòmetres, amb sortida a Olot i arribada a Girona, que es farà dissabte.

El president de la Diputació, Miquel Noguer, i el diputat d'Esports, Jordi Masquef, han rebut aquests treballadors al claustre de la corporació i els ha desitjat sort en una cursa que s'organitza a les comarques gironines des del 2014 i que aquest any comptarà amb la participació de 800 persones.

Amb els fons recaptats, Oxfam Intermón Trailwalker desenvoluparà projectes a l'Àfrica i l'Amèrica Llatina per garantir l'accés a aigua potable a les poblacions més vulnerables, afectades per sequeres, tornados o inundacions, cada cop més habituals a causa del canvi climàtic.