Notícies

La Nit de l'Escola del Club Tennis Figueres i la presentació del Club Bàsquet Castelló, amb el diputat d'Esports, Jordi Masquef

Foto : La Nit de l'Escola del Club Tennis Figueres i la presentació del Club Bàsquet Castelló, amb el diputat d'Esports, Jor

Com cada cap de setmana, l'activitat esportiva arreu de les comarques gironines ha estat constant. El diputat d'Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef, ha estat en dos actes de clubs de l'Alt Empordà, que presentaven oficialment la nova temporada 2022/2023. Allà, ha insistit en la voluntat de l'ens supramunicipal «de donar suport i ser sempre al costat de les entitats gironines que fomenten la pràctica esportiva arreu de la demarcació». 

Divendres al vespre, va assistir a la Nit de l'Escola del Club Tennis Figueres, que té com a objectiu convertir-se en un dels referents d'aquest esport en territori gironí. En l'actualitat, compta amb un ampli ventall de jugadors i jugadores, des del sub-8 fins al +40 masculí, passant per gairebé totes les categories. 

L'endemà, el diputat Jordi Masquef va participar en l'acte de presentació dels equips del Club Bàsquet Castelló, al pavelló municipal de Castelló d'Empúries. Enguany, comptarà amb 66 jugadores i jugadores, repartits en quatre equips (mini mixt, preinfantil mixt, júnior masculí i sènior masculí) a més de l'escola de bàsquet.