Notícies

Miquel Noguer presencia la final de l'ITF Ciutat de la Bisbal i entrega els guardons a les dues finalistes

Foto : Fotos: Club de Tennis la Bisbal

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el diputat d'Esports, Jordi Masquef, han assistit aquest diumenge a la final de la sisena edició de l'ITF Ciutat de la Bisbal, el principal torneig de tennis femení de Catalunya. La corporació dona suport a la competició, que té una dotació econòmica de 100.000 dòlars més allotjament i que s'ha celebrat durant tota la setmana a la ciutat baix-empordanesa.

La tennista xinesa Xinyu Wang, que era la cap de sèrie número dos, ha fet bons els pronòstics i s'ha imposat en tres sets per 3-6, 7-6 i 6-0 a la russa Erika Andreeva, que provenia de la fase prèvia. El president, Miquel Noguer, conjuntament amb el president de la Real Federación Española de Tenis, Miguel Díaz, han entregat els trofeus de ceràmica Planas Marquès a les dues finalistes. 

L'ITF Ciutat de la Bisbal forma part del circuit Costa Brava Pirineu de Girona, que consta de tres tornejos que tenen lloc durant aquest mes de maig a les comarques gironines. Prèviament, ja es va disputar l'ITF Pola Giverola de Tossa de Mar i, a partir d'avui dilluns, arrenca l'ITF Platja d'Aro 365.