Notícies

Recepció de gimnastes i de l'equip tècnic i directiu del Salt Gimnàstic Club a la Diputació de Girona

Foto : Recepció de gimnastes i de l'equip tècnic i directiu del Salt Gimnàstic Club a la Diputació de Girona

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el diputat d'Esports, Jordi Masquef, han rebut aquest dimarts a la tarda, al claustre de la Diputació de Girona, un grup de gimnastes del Salt Gimnàstic Club a pocs dies de començar la seva participació en la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística. 

A la trobada, també hi han assistit la presidenta de l'entitat, Sílvia Flaquer; la  directora tècnica, Montse Hugas, que va ser-ne la fundadora fa més de quaranta anys, el 2 de maig de 1979; l'entrenadora Clàudia Vila i mares de les gimnastes. 

En tot aquest temps, el club ha crescut molt i s'ha erigit com a referència en els àmbits català i espanyol. En la Lliga Iberdrola, compta amb un equip a primera divisió i un equip B a segona divisió. Des de la seva creació, l'any 2018, sempre ha acabat entre els quatre millors clubs d'Espanya en aquesta competició i va ser-ne el campió el 2019. També compta amb dues gimnastes que van participar l'any passat en els Jocs Olímpics de Tòquio: Laura Bechdejú i Marina González. 

La Diputació dona suport des de fa molts anys al Salt Gimnàstic Club. «Valorem moltíssim la feina que porteu a terme, no només pels èxits assolits, sinó també per portar el nom de Salt i de la demarcació de Girona arreu del país i encarnar valors com la tenacitat, la disciplina i, sobretot, el treball en equip», ha destacat en la seva intervenció Jordi Masquef, que els ha desitjat sort per aquesta nova temporada. 

La Lliga Iberdrola 2022 començarà aquest cap de setmana, del 4 al 6 de març, amb la disputa de la primera fase, que tindrà lloc precisament a Salt.