Notícies

La Diputació manté el seu suport a la Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, que es trasllada a la tardor

Foto : La Diputació manté el seu suport a la Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, que es trasllada a la tardor

Aquest dimarts s'ha fet públic l'acord perquè el festival ciclista tingui lloc del 24 al 26 de setembre del 2021. Hi ha participat el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer

Del 24 al 26 de setembre del 2021, tindrà lloc una nova edició del festival ciclista Sea Otter Europe Costa Brava - Girona Bike Show, un esdeveniment que, de manera definitiva, trasllada les seves dates habituals de finals de maig a l'inici de la tardor.

Aquest dimarts, s'ha anunciat l'acord que s'ha establert amb la Diputació de Girona, l'Ajuntament de Girona i la Generalitat de Catalunya per organitzar a Girona i la Costa Brava, un any més, aquest festival ciclista. L'any passat, va reunir 60.000 visitants a la zona comercial i més de 6.000 esportistes a les proves ciclistes. Enguany, el festival s'ha hagut de cancel·lar per la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

En l'acte, al pont de Pedra de Girona, hi han assistit el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el delegat de la Generalitat de Catalunya a Girona, Pere Vila, i el director de Sea Otter Europe, Albert Balcells.

El canvi de dates respon, d'una banda, a la necessitat de guanyar temps pel que fa a l'evolució de la pandèmia i, de l'altra, a l'oportunitat de beneficiar-se de la celebració d'un gran esdeveniment esportiu internacional en acabar la temporada d'estiu. En l'àmbit turístic és un argument destacable amb l'objectiu de desestacionalitzar l'arribada de visitants a la ciutat i als municipis propers. I, des del punt de vista comercial, les marques i la indústria ciclista també veuen amb bons ulls el salt de Sea Otter Europe a la tardor, perquè tindran més temps per preparar les novetats i les presentacions dels seus productes.

Al mateix temps, el canvi de dates no alterarà la fórmula de Demobike, una de les propostes que més bé ha funcionat en les primeres edicions del festival, i gràcies a la qual les millors marques del món s'apropen als seus clients potencials i els deixen provar les bicicletes que desitgen.