Notícies

La Diputació de Girona destina 30.000 euros a facilitar l'accés a l'educació en línia a la demarcació

Foto : La Diputació de Girona destina 30.000 euros a facilitar l'accés a l'educació en línia a la demarcació

Es finançaran despeses d'accions de suport o de funcionament en 26 centres de màxima complexitat de vuit municipis gironins, generades arran de la crisi per la COVID-19

L'objectiu de la corporació és que l'alumnat no es quedi al marge de l'educació, especialment en períodes de confinament i d'educació virtual

La Diputació de Girona aportarà 30.000 euros per facilitar l'accés a l'educació en línia en 26 centres de màxima complexitat de vuit municipis de la demarcació. Així ho ha aprovat la Junta de Govern d'aquest dimarts, que ha donat llum verda a la resolució d'aquesta línia de subvencions extraordinària del Servei d'Educació.

Les ajudes serviran per finançar despeses d'accions de suport o de funcionament d'aquests centres educatius ocasionades com a conseqüència de la crisi per la COVID-19. En concret, es destinaran a despeses derivades de l'adquisició de recursos per a l'ensenyament en línia, la compra de dispositius digitals per al seguiment de la formació virtual i la contractació de dades o wifi, entre altres accions. A més, es finançarà l'atenció psicopedagògica de l'alumnat en risc d'exclusió social.

L'objectiu principal de la Diputació de Girona és que l'alumnat no es quedi al marge de l'educació, especialment en períodes de confinament i d'educació virtual.

Aquesta línia de subvenció s'adreça als ajuntaments de la demarcació de Girona que disposin de centres de màxima complexitat als seus municipis i que estiguin reconeguts pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. S'hi han acollit els de Girona, Salt, la Bisbal d'Empordà, Olot, Castelló d'Empúries, Palafrugell, Lloret de Mar i Sant Pere Pescador.