Notícies

Fermí Santamaria assisteix a la inauguració del nou Ajuntament de Montagut i Oix

Foto : Fermí Santamaria assisteix a la inauguració del nou Ajuntament de Montagut i Oix

Ahir Fermí Santamaria, vicepresident de la Diputació de Girona i diputat de l’Àrea de Cooperació Local, va assistir a la inauguració del nou Ajuntament de Montagut i Oix, a la comarca de la Garrotxa. L’antic ajuntament d’aquest municipi presentava dificultats d’accessibilitat per als ciutadans, ja que no disposava d’ascensor. Ara, amb el nou emplaçament, l’ens podrà atendre en condicions més adequades les demandes dels tots els ciutadans i oferir-los un servei millor.

Durant la inauguració Fermí Santamaria va mostrar-se satisfet que la Diputació doni suport a iniciatives d’aquest tipus «que a més d’afavorir els habitants de Montagut i Oix, també representen una millora extensible a les comarques gironines, tenint en compte les relacions i la col·laboració que s’estableix entre els diferents ajuntaments». El nou edifici també inclourà un espai de lectura que, a banda de recordar l’antiga biblioteca que hi havia abans, està pensat perquè ofereixi un nou servei cultural als ciutadans.

A l’acte hi van assistir Fermí Santamaria, vicepresident de la Diputació de Girona; Meritxell Borràs, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya; Mònica Boix, alcaldessa de Montagut i Oix, i Raül Morales, delegat territorial de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.