Notícies

La Diputació de Girona engega la segona edició de la campanya 2x1 per promocionar els mercats municipals

Foto : La Diputació de Girona engega la segona edició de la campanya 2x1 per promocionar els mercats municipal

La Diputació de Girona engega la campanya 2x1 amb l’objectiu de promocionar els mercats municipals de Girona. La segona edició d’aquesta campanya es durà a terme el cap de setmana de l’11 al 13 de novembre i tindrà lloc en els següents mercats municipals: Girona, Portbou, Roses, Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Olot i Salt.

Amb l’oferta «2x1 als Mercats Municipals de Girona» es vol promocionar el mercat vinculat al producte local amb iniciatives que ajudin a impulsar els mercats municipals i els donin més visibilitat. D’aquesta manera, el segon cap de setmana d’aquest mes de novembre els mercats adherits a la campanya oferiran als seus clients comprar dos productes i pagar-ne només un. L’oferta s’estén en productes com ara fruites i verdures, pa, pasta fresca, plats cuinats, conserves, pesca salada, carnisseria, xarcuteria, peix i marisc, entre d’altres. L’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona pretén, de la mà dels mercats municipals, potenciar el comerç de proximitat, un tipus d’activitat econòmica que vertebra i cohesiona els municipis i que, a més, actua com a element dinamitzador i vital per als municipis.

Enguany hi participen un total de 220 parades i cada paradista del mercat municipal ha escollit d’entre els seus millors productes de proximitat els que oferirà en aquesta campanya 2x1 i, per tant, lluiran un distintiu identificatiu. D’altres paradistes ofereixen el doble de pes al mateix preu que es pagaria en una compra habitual. L’objectiu és atraure i fidelitzar els clients, i també fer valer els mercats municipals i la qualitat dels seus productes de proximitat, frescos i de temporada. A més, la campanya s’emmarca en un moment molt important dels mercats per tal de seguir sent un referent del comerç de proximitat.