Notícies

El número 24 de Milfulls reafirma l’aposta pels productes de qualitat

Foto : Foto: Martí Artalejo


Des d’avui ja es pot consultar el número 24 de Milfulls. Es tracta de l’entrega quadrimestral de la Revista dels mercats municipals de les comarques gironines que impulsen la Diputació i la Xarxa de Mercats Sedentaris. Mitjançant aquesta publicació, cada estació de l’any els lectors poden conèixer quins són els productes estrella de cada temporada i, alhora, recopilar receptes culinàries on es poden incorporar aquests aliments. 

Des que s’ha impulsat la marca Girona Excel·lent, Milfulls també s’ha convertit en una eina que recull i identifica quins són els productes gironins que tenen aquest segell de qualitat impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava – Girona i la Cambra de Comerç. Concretament, en aquesta vint–i–quatrena edició de Milfulls hi trobarem receptes en què podem incorporar foie gras d’ànec, oli d’oliva verge extra o les varietats de poma granny smith i golden, entre altres productes; tots amb el segell del Girona Excel·lent.

En aquest número podem gaudir de cebiches, botifarres amb cervesa i formatge, rap amb verdures o maduixots amb nata. Cada mercat, entre els quals es troben el de Girona, Lloret, Olot, Palafrugell, Palamós, Portbou, Roses, Salt i Sant Feliu de Guíxols, ha proposat un plat i una tapa elaborats amb els aliments que trobarem, fàcilment, als comerços dels municipis. També, per a cada tapa, es proposa al lector un vi per acompanyar-la. Seguint amb el vi, Milfulls recull una ruta per tastar els millors vins de l’Empordà, i encara més, la revista es fa ressò del tàndem cuina–salut i aplega alguns conceptes per incorporar al gastrionari, el diccionari de la gastronomia.

La revista Milfulls és editada per l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació amb l’objectiu de potenciar els mercats municipals gironins i promoure els productes de proximitat.

Per a més informació podeu consultar: http://www.ddgi.cat/milfulls