Notícies

Nou conveni entre Vies Verdes de Girona i Xanascat per promoure l’ús dels albergs i la mobilitat entre els joves

Foto : Foto: Consorci de les Vies Verdes

Els usuaris dels carnets Amics de les Vies Verdes i Xanascat disposen de descomptes als albergs i serveis turístics de les Vies Verdes

El Consorci de les Vies Verdes de Girona i l’Agència Catalana de la Joventut han signat un conveni de col•laboració que ratifica i amplia els acords entre les dues entitats, i vol donar-los a conèixer als usuaris titulars de les targetes Amics de les Vies Verdes de Girona i als usuaris amb el carnet de la Xarxa d’Albergs de Catalunya (Xanascat).

L’acord es va signar divendres al migdia a l’alberg Empúries, de l’Escala, entre el president del Consorci de les Vies Verdes de Girona (CVVGI), Albert Gómez, i el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch. A l’acte, també hi va assistir la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Agnès Fàbregas.

Abans d’aquest nou conveni, els usuaris de la targeta Amics de les Vies Verdes podien gaudir d’un 10 % de descompte en les pernoctacions i els àpats als albergs de la Xanascat, i els del carnet de la Xanascat tenien descompte en comprar material editat per Vies Verdes. Amb la modificació del conveni, els avantatges s’amplien per a tots els usuaris, de manera que els que disposin del carnet de la Xanascat tindran els mateixos descomptes que periòdicament ofereixen els serveis turístics de Vies Verdes als titulars de la targeta Amics de les Vies Verdes. El nou conveni també concreta obligacions de les parts signants per a la promoció conjunta.

L’objectiu principal d’aquesta modificació és afavorir la utilització de les instal•lacions dels albergs de la xarxa i facilitar als joves catalans l’accés a les activitats que organitzin les dues entitats a fi de promoure la mobilitat entre el jovent. Per això, el Consorci prioritzarà l’organització d’activitats en aquests albergs, i els titulars dels carnets gaudiran del    10% de descompte en les pernoctacions i els àpats, en les estades, els actes, els esdeveniments i les jornades que s’hi ofereixin.

Els albergs de la Xanascat situats a les rutes que gestiona el Consorci són l’alberg Ruta del Ferro, a Sant Joan de les Abadesses; Torre Malagrida, a Olot; Cerverí, a Girona; Empúries, a l’Escala, i Costa Brava, a Llançà.