Notícies

La Diputació ajuda a fer possible que les Llosses disposi d'una sala polivalent

Foto : La Diputació ajuda a fer possible que les Llosses disposi d'una sala polivalent

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat, Meritxell Borràs; el vicepresident tercer de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria, i l'alcalde de les Llosses, David Serra, han inaugurat avui la nova sala polivalent d'aquest municipi del Ripollès.

La sala polivalent s'ubica a l'entrada del nucli de Santa Maria Matamala i entra en servei després de més de 7 anys d'obres i un procés llarg i ple d'entrebancs, que ha estat possible gestionar gràcies al suport incondicional d'institucions com la Diputació de Girona, la qual hi ha aportat més de 233.000 € del total de 661.000 € que ha costat l’adequació.

Aquest equipament acollirà la primera activitat el proper dia 1 de maig amb motiu de la Festa del Pi, de les Llosses. L'edifici consta de dues plantes que ocupen un total de 930 m2. Els 650 m2 de la planta baixa serviran per acollir les activitats de més magnitud, mentre que els 140 m2 del primer pis inclouen, entre altres equipaments, un camp de futbol de gespa. La sala polivalent permetrà al municipi disposar d'unes instal·lacions cobertes que no condicionin les activitats a les inclemències del temps.

Aquesta és una de les obres de més envergadura que ha endegat el municipi de les Llosses, juntament amb el subministrament d'aigua potable i la remodelació de la casa consistorial.