Notícies

La vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona, Maria Puig, visita l'Hospital d'Olot i el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa

Foto : Autoria: Martí Artalejo

Acompanyada de la gerent de Dipsalut, Sílvia Oliveras, ha fet el seguiment de programes de l'organisme de salut pública de la corporació en aquestes dues institucions

La vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona i presidenta de Dipsalut, Maria Puig, ha fet una visita institucional aquest divendres al matí a l'Hospital d'Olot i al Consorci d'Acció Social de la Garrotxa. 


A l'Hospital d'Olot la vicepresidenta, acompanyada de la gerent de Dipsalut, Sílvia Oliveras, s'ha reunit amb els representants de la institució: Josep Maria Padrosa, gerent del centre; Carme Pastor, directora d'Infermeria; Jaume Heredia, director de Medicina Primària, i Glòria Bassets, directora d'Atenció Primària.


En la reunió han tractat sobre el projecte pilot per a la millora de la relaxació i la reducció de l'estrès dels sanitaris, i dels projectes comuns entre l'Hospital d'Olot i Dipsalut. També han visitat la Unitat de Salut Mediambiental Pediàtrica de la Garrotxa. En aquesta visita, la vicepresidenta ha conegut de primera mà les necessitats de la zona en relació amb la salut pública i altres serveis que la Diputació ofereix als municipis.

La vicepresidenta Maria Puig ha declarat: «Estem agraïdes des de Dipsalut per la visita i l'acollida de l'Hospital d'Olot. Hem conegut projectes innovadors molt interessants a través de professionals amb energia, vocació i convenciment en la importància de la salut pública i la seva dimensió comunitària. Seguim teixint aliances».


A la seu del Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, Maria Puig i Sílvia Oliveras han estat rebudes per Josep Berga, president del Consorci i alcalde de l'Ajuntament d'Olot; per Santi Reixach, vicepresident del Consorci i president del Consell Comarcal de la Garrotxa; Imma Muñoz, regidora de serveis socials de l'Ajuntament d'Olot i membre del consell de direcció del Consorci; Fina Surina, consellera comarcal de serveis socials del Consell Comarcal de la Garrotxa i membre del consell de direcció del Consorci, i Teia Fàbrega, directora del Consorci d'Acció Social de la Garrotxa.

En aquesta institució han parlat del projecte de menjador social i de la resta de projectes compartits entre el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa i la Unitat d'Acció Social de Dipsalut.
 

Un cop finalitzada la reunió, Maria Puig ha constatat que «la reunió amb el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa ha estat molt productiva. Hi hem compartit reptes, necessitats i una visió del moment. Volem sumar sinergies i la col·laboració entre administracions ens permet arribar més lluny».