Notícies

Torna la Setmana Cultural del Conservatori amb activitats per a tots els públics

Foto : Conservatoria de Girona

La Setmana Cultural del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona comença aquest dissabte 14 de febrer i continuarà fins al dia 21. Durant aquests dies tindran lloc concerts, conferències i tallers amb l’objectiu que els joves estudiants i el públic general gaudeixin de la música des de diferents vessants.

La Setmana Cultural compta amb activitats per a tots els alumnes del Conservatori, des de P5 fins a grau professional, però també per al gran públic. I és que durant vuit dies tindran lloc tallers de dansa, concerts o classes magistrals en diferents espais del Conservatori i fora del centre, com el concert Les sonohistòries d’en Fil i en Flut, que la companyia Khan Cartrö presentarà al Centre Cívic Sant Narcís (el 14 de febrer, a les 10 h).

A més d’aquest concert, n’hi haurà d’altres com ara el Concert de noves músiques, a càrrec dels professors del departament de vent i percussió del Conservatori (el 17 de febrer, a les 20 h, a l’Auditori Viader). En l’apartat de concerts, destaquen els adreçats al públic familiar: El carnaval dels animals, el 15 de febrer, a les 12 h, a l’Auditori Viader, i el 20 de febrer, a les 19 h, a l’Auditori de La Mercè, i Quixoteràpia, que tindrà lloc el 16 de febrer, a les 18 h, a l’Auditori de La Mercè.

Però també hi haurà lloc per a les conferències, com la que presentarà Roser Serrano, «L’evolució del violí», el dimarts 17 de febrer, a les 20 h, a l’aula 0 del Conservatori.

La Setmana Cultural, que compta amb activitats per a tots els públics, acabarà dissabte 21 de febrer amb el Concert comentat, a càrrec del Trio Forumbrass (a les 18.30 h, a l’aula 0 del Conservatori).