Notícies

La Temporada de Concerts del Conservatori de Girona amb La Marató

Foto : La Temporada de Concerts del Conservatori de Girona amb La Marató

Els alumnes de Cant Coral i de l’Escola Coral del Conservatori de Girona oferiran el concerts Cants de Nadal el proper diumenge 19 de desembre a l’Auditori de la Mercè. Degut a l’aforament limitat de la sala es faran dos passis: a les 17h30 i 19h. A més dels cantaires, hi participarà la Camerata de Corda i M. Àngels Pardàs al clavicèmbal. La direcció serà a càrrec de Jordi Aymerich i Victòria Fernández.

Interpretaran cançons tradicionals catalanes, Concerto Grosso en Sol Major Op6 Núm.1 de G. F. Haendel, Concert en Si m. per 4 violins d’ A. Vivaldi i Laudate Pueri de J. M. Haydn.

Durant l’acte, l’AMPA del Conservatori recollirà donatius per La Marató de TV3, que tindrà lloc el mateix dia 19 i que enguany està destinada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

També es recolliran donatius per La Marató en el proper concert organitzat pel Conservatori: NADAL ORQUESTRAL, a càrrec de l’ Orquestra , la Banda i el Grup de Vent simfònic del Conservatori. Actuaran el dijous 23 de desembre a l’Auditori de la Mercè sota la direcció de Lluís Caballeria. Interpretaran obres de L. Beethoven, G. Holst, J. Haydn, G. Bizet i D. Shostakovich.

Aquests actes formen part de la Temporada de Concerts organitzada per l’Organisme Autònom Conservatori Isaac Albéniz de la Diputació Girona. Fins al mes de maig tindran lloc dotze actuacions que compten amb la participació dels professors, alumnes i formacions orquestrals del centre.

 

Més informació: