Notícies

Arrenca el concurs d’Instagram «Superherois del FITAG»

Foto : Arrenca el concurs d’Instagram «Superherois del FITAG»

El FITAG ha engegat el concurs d’Instagram d’enguany, titulat «Superherois del FITAG», gestionat per la Diputació de Girona i el mateix festival. Aquest concurs té com a objectiu fomentar, al voltant del FITAG, la creativitat en l’àmbit de la fotografia, per així crear diàleg i cohesió entre espectadors, participants, actors i directors, usuaris i organitzadors del festival. Tant el FITAG com la Diputació han fet públiques avui les bases del concurs. 

Els concursants han de compartir a Instagram una imatge original, en què han de representar un superheroi o una superheroïna, o bé han de simular que tenen superpoders. Els titulars dels perfils participants han de ser seguidors del compte oficial del festival («FITAG17»), i han de posar m’agrada a la publicació referent a la convocatòria del concurs. El primer premiat rebrà dues samarretes oficials del FITAG i quatre entrades per a l’edició de 2018. El segon, una samarreta i dues entrades. 

La iniciativa pretén motivar el públic i animar els usuaris de la plataforma social perquè hi participin, i crear així un vincle d’interacció i companyonia entre aquells i aquelles que s’hi vulguin apuntar. El concurs, a més, s’emmotlla a l’essència artística del festival, i s’adequa al tema d’enguany, que té a veure amb els poders i les emocions que el teatre provoca als espectadors.     

El FITAG escalfa motors

El pròxim diumenge 27 d’agost el FITAG porta la seva coproducció a la sala La Cate de Figueres. Aquesta coproducció teatral internacional entre Polònia i Catalunya s’inscriu en el vessant més pedagògic i vivencial del FITAG. Des de la segona quinzena d’agost, els seus integrants estan convivint i preparant la comèdia Un barret de copa, sota la direcció de Tatiana Malinowska. L’obra també es podrà veure en el marc del festival, concretament el 30 i 31 d’agost i l’1 i 2 de setembre. 

 

Més informació:

www.fitag.cat/2017/rcs/concurs_instagram.pdf