Notícies

Piñeira destaca l’èxit d’inscrits a les Aules d’Extensió Universitària en l’acte de clausura del curs 2016–2017

Foto : Piñeira destaca l’èxit d’inscrits a les Aules d’Extensió Universitària

Des de fa trenta–sis anys, la Casa de Cultura acull les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Girona, que ahir van cloure el curs 2016–2017 amb la presència d’Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona i diputat de Cultura; Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Narcís Sureda, president de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Girona; Carles Serras, director de Formació sènior de la UdG, i Josep Blanch, director d’Institucions de Caixabank a Girona, acompanyats també per nombrosos estudiants de les Aules d’Extensió Universitària.

Les Aules van néixer en un moment de canvi en què el col•lectiu de la gent gran demanava no deixar enrere la seva formació amb la finalitat d’estar al corrent de les noves tendències culturals, així com d’ampliar coneixements de camps ja explorats. Durant l’acte, Albert Piñeira va explicar que «l’objectiu de la Diputació de Girona és garantir l’aprenentatge en totes les etapes vitals de les persones. Per aquest motiu, any rere any, seguim apostant per les Aules d’Extensió Universitària». El vicepresident també va destacar l’alt nombre de matriculats —enguany dos-cents trenta-cinc— «que respon al fet que les Aules d’Extensió Universitària són un model d’èxit que connecta amb el públic i que demostra el seu interès social i cultural».

Les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran són una aposta per a la difusió cultural a favor del desenvolupament social i cultural mitjançant la difusió del coneixement, la ciència i la cultura.